| Contact | Credits

Standenbouw

DDA-Creations engageert zich voor de professionele begeleiding voor de opbouw van uw stand. Van bij de eerste bespreking staan wij u bij met advies en tips.

Uw inzichten vertalen wij in een praktische manier van denken. Wij kiezen met u het juiste beursmeubilair, stellen kleurpatronen voor, bekijken alternatieve presentatiemogelijkheden. Door onze jarenlange ervaring detecteren wij meteen de hot spots in uw project.

De standen zelf leveren wij in houtbouw, van simpel creatief tot verbluffend hi-tech, in binnen- en buitenland. Elke stand is volledig in overeenstemming met uw product, uw filosofie en met uw budget.

Met investeringen in 'prolyte beursvloer', 'prolyte truss' en een waaier aan eigentijdse stand settings krijgen nieuwe ontwerpen nog meer mogelijkheden.

DDA-Creations biedt net iets anders dan wat gebruikelijk is in de branche. Wij verschillen vaak in kleine details. Flexibiliteit, proactiviteit, stressbestendigheid, hoffelijkheid en vindingrijkheid zijn kernwoorden die ons werk mooi maken.

'Een succesvolle stand moet de energie van mode overbrengen,
over de feel van design beschikken
en de degelijkheid van architectuur uitstralen'.

© DDA-Creations 2013